Gratis materiaal

Voor wie graag al even met een aantal tips aan de slag gaat. Download gerust de info. Weet dat je e-mail adres enkel intern gebruikt zal worden volgens de privacy wetgeving.

Dit zijn alvast enkele reacties van tevreden cliënten.

De info en feedback die wij als ouder van Helen krijgen is altijd heel eerlijk. Onze dochter ziet haar als een steun, een echt vertrouwenspersoon en iemand die haar wil inspannen om haar verder te helpen met haar studies als ze het zelf even niet meer weet.

Eline, mama van Carlotte (14j)

Wij zijn bij Esthia aan komen kloppen omdat Henri het moeilijk had in het derde jaar Latijn B. Hij zit in Gent op een school die een hoog niveau hanteert en wil daar heel graag kunnen blijven. Wij als ouder steunen hem hierin. Hij had eigenlijk nog nooit echt moeten leren en dat lukte dus nu in het derde jaar niet meer. Thuis was er constant een soort spanning. Helen heeft met hem samen een heel pad afgelegd. Hij weet nu hoe hij elk vak moet aanpakken en vooral hoe hij dat zelfstandig kan doen met een planning. Dank u

Laurent, papa van Henri (15j)

Wil je na het lezen van de tips nog meer info of extra hulp, vul dan zeker het contactformulier in of geef een seintje via 0498/979283

De info in deze teksten is met veel liefde gegeven. Wel vraag ik om Esthia te vermelden als bron bij het aanbieden van de info aan anderen in je klas of school. Dank u daarvoor.

10 TIPS VOOR EEN GESLAAGDE EXAMENPERIODE

Stuur de download link naar :

Ik aanvaard de Privacy Policy van Esthia.

PLANNEN ... MET DEZE TIPS WORDT HET MAKKELIJK !

Stuur de download link naar :

Ik aanvaard de Privacy Policy van Esthia.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close