Workshop: 10 tips voor een geslaagde examenperiode.

Schermafbeelding 2017-11-16 om 16.51.51

Ja hoor, de examens staan weer voor de deur. Studeren, blokken, maar vooral heel wat stress voor zowel ouders als kinderen. Hoe kan ik mijn kind hierin goed gaan ondersteunen?

Na het succes van de 10 tips gids, komt er nu dus ook een workshop waar je als ouders al je vragen kunt stellen en individueel zal geholpen worden. Dit is een workshop voor ouders die hun kind graag willen ondersteunen tijdens de examen- of toetsenperiode. De workshop gaat in op uw individuele noden, door het werken met een kleine groep. Je krijgt handige tips om te leren leren en samen op een positieve manier aan de slag te gaan. Deze workshop is speciaal voor ouders met kinderen in de eerste en tweede graad van het middelbaar onderwijs.

Een echte aanrader van formaat. Inschrijven kan via het contactformulier.

De kostprijs bedraagt 30euro.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close